Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση Δημάρχου Χαλκιδέων με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλαίσιο συνεργασίας Δήμου Χαλκιδέων και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμαχρος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό. Παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων συζήτησαν ζητήματα που αφορούν περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων και κυρίως αναφέρθηκαν σε έργα που ήδη εξελίσσονται ή έχουν δρομολογηθεί.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις παρεμβάσεις στη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, για το οικόπεδο που θα ανεγερθεί το 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, στη συνοικία του Μπαταργιά, για την πορεία του έργου της ανακατασκευής της οδού Αθανασίου Διάκου στην Κάνηθο και για τη μελέτη που προωθείται για την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου της Αυλίδας.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μελέτη που θα συνταχθεί από τον Δήμο για τα παράλληλα έργα του Νοσοκομείου Χαλκίδας (οδική πρόσβαση, δίκτυα ομβρίων και αποχέτευσης) και για την αποκατάσταση των σπηλαιώσεων στην παραλία Χαλκίδας, για την οποία θα γίνει δημοπράτηση στις 2 Μαρτίου 2016.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Σπανός ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τα έργα που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή και αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου και στα μέτρα προστασίας που θα ληφθούν σε επικίνδυνα σημεία, στην εξέλιξη του έργου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, καθώς και σε αθλητικά έργα.


   Γραφείο Τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου