Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες στις φετινές Πανελλαδικές  εξετάσεις και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.
  Σε μια δύσκολη χρονιά για την χώρα και τις οικογένειες τους, οι νέοι μας έδωσαν με επιτυχία τον αγώνα για το μέλλον τους.  Σε αυτή τους την προσπάθεια είχαν την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή των γονιών και των καθηγητών τους.
Τους καλώ με την ίδια προσήλωση και μεθοδικότητα να συνεχίσουν στο δρόμο της μάθησης, της γνώσης και της επιστήμης, προς όφελος των ιδίων και της κοινωνίας για ένα δημιουργικό αύριο.
Όσοι από τους υποψήφιους δεν επέτυχαν τους στόχους τους δεν πρέπει να αποθαρρυνθούν και να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειές τους.
Η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και καθημερινές δοκιμασίες.
Με πίεση στους εαυτούς μας, αισιοδοξία, όρεξη και μεθοδικότητα μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους μας.


Το μαρτύριο της σταγόνας...!!!


Σε μαρτύριο της σταγόνας, έχουν εξελιχθεί οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συμβουλίου, για τον πρώην Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά.
Ακόμα τρία (3) εντάλματα, για τα οποία ο ίδιος είχε δώσει διπλή εντολή για να πληρωθούν, ακυρώθηκαν ως παρανόμως και παρατύπως εκτελεσθέντα, και του ζητάνε τώρα να επιστρέψει τα ποσά στα ταμεία του Δήμου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθούν κι άλλα εντάλματα, το συνολικό ύψος των οποίων ξεπερνά 700.000€.
Βέβαια η δικαιολογία είναι έτοιμη. Αμάρτησε για το παιδί του (συγγνώμη, για το καλό του Δήμου).

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΑΒΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.


Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γεωργίου Παπαγεωργίου .Η εργατικότητα και η μαχητικότητά του ως Δικηγόρος αλλά και το  ήθος του και ο δυναμισμός του ως βουλευτής θα μείνουν αξέχαστα σε οσους τον γνωρίζαμε.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ

Έφυγε από την ζωή ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαγεωργίου.



Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών στην Χαλκίδα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο πρώην Βουλευτής και Δικηγόρος Γιώργος Παπαγεωργίου μετά από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με καταγωγή από την Σκύρο γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 4.4.1955. Ήταν πατέρας δυο γιών. Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εξελέγη βουλευτής Εύβοιας στις εκλογές του 2000, 2004, 2007.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σκύρου (1982-1986), μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευβοίας και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ευβοίας (1998-2000). Υπήρξε από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της ίδρυσης της εταιρείας λαϊκής βάσης «Σκύρος Ναυτική Εταιρεία» και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου Σκυριανών της Αθήνας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Προστασίας Περιβάλλοντος Χαλκίδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Γενικός Γραμματέας) του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδας και είναι μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. Ως Βουλευτής διετέλεσε μέλος της Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την παρακολούθηση της πολιτικής της μετανάστευσης. Η τελευταία πολιτική του παρουσία ήταν η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.