Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

19 Χρόνια χωρίς τον Ανδρέα....

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ 1977 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΟΜΙΛΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ 1981 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου κοντά στους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με απόφαση του, συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ζητά την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Το ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ. Αλιβερίου, βρίσκεται από 15-6-2015 σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας.
- Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών που καθυστερούν από την αρχή του 2015.
- Την άμεση πρόσληψη ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών της παρεχόμενης πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Παράλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, επισημαίνει την συνεχώς φθίνουσα ποιότητα των  παρεχόμενων  υπηρεσιών υγείας, δεδομένης της εντεινόμενης απαξίωσης του, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επάρκεια επιστημονικού, παραιατρικού και Διοικητικού προσωπικού.
Ζητάμε από κάθε αρμόδιο και εμπλεκόμενο με τα θέματα της υγείας φορέα, να επιδείξει το ανάλογο με το μέγεθος του προβλήματος ενδιαφέρον και να προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες, για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου.



To 1o Λύκειο Αλιβερίου σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ



Στον 29ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας στις 28-03-2015, στον οποίο έλαβαν μέρος 1663 μαθητές της Α΄ Λυκείου από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν και μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλιβερίου.
Η μαθήτρια Ρούμπου Ευαγγελία κατέλαβε την 13η θέση με βαθμό στην εκατοντάβαθμη  κλίμακα 88,5, η μαθήτρια Σεφερλή Ηλιοδώρα την 46η θέση με βαθμό 79,5 και ο μαθητής Πάντζαλης Δημήτριος την 116η θέση με βαθμό 67,5.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου ΓΕΛ χαιρετίζουν με ικανοποίηση την τιμητική για το σχολείο και την πόλη μας αυτή επιτυχία και συγχαίρουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό- ανεξαρτήτως επίδοσης- για την αξιόλογη προσπάθειά τους.
Με την ευκαιρία τέλος της έκδοσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση, πέτυχαν και φέτος υψηλές επιδόσεις. Τους εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία στις σπουδές και στη ζωή τους.

Η Δ/ντρια

Μαρία Θαλάσση