Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση βουλευτών του Σύριζα Εύβοιας για ζητήματα Προστασίας του Πολίτη.


Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ακριώτη και Τάσου Πρατσόλη, με την πολιτική και φυσική ηγεσία Προστασίας του Πολίτη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό τη βέλτιστη αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων και την αναδιάταξη του έμψυχου δυναμικού της Αστυνομίας στο νομό Εύβοιας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία κυβερνητικής πρακτικής, που τα ζητήματα της αστυνόμευσης και προστασίας του πολίτη τίθενται σε ανοιχτή διαβούλευση με αρμόδιους φορείς, ενώσεις εργαζομένων και την κοινωνία των πολιτών από το αρμόδιο Υπουργείο.
Οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσαν συγκεκριμένες προτάσεις, για την ισόρροπη αστυνόμευση της περιοχής και για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προστασίας του πολίτη. Από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκαν σημαντικά σημεία σύγκλισης και συναντίληψης, γεγονός που ενισχύει την αισιόδοξη προοπτική για εξεύρεση λύσεων στα ακανθώδη ζητήματα που θέτει το εγχείρημα της αναδιάρθρωσης.
Οι ενδείξεις συνηγορούν ότι μέχρι το πέρας της διαβούλευσης θα έχουν επιτευχθεί οι καλύτερες δυνατές λύσεις για τα ζητήματα αυτά.

Το Γραφείο Τύπου

24/11/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου