Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Οι ενέργειες της Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού για την αποτροπή της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού.

Μετά την διατύπωση των τεκμηριωμένων ενστάσεων μου, σχετικά με την σχεδιαζόμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, που υπέβαλα προφορικά κατά την παρουσία μου στην ενημερωτική συνάντηση της Λαμίας, θα ακολουθήσουν οι παρακάτω ενέργειες με σκοπό τη διατήρηση του εν λόγω Τμήματος:
α) Καλώ, την Δευτέρα, το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει ομόφωνη απόφαση, εκφράζουσα τη διαφωνία και την αγανάκτηση της Τοπικής Κοινωνίας για τη σχεδιαζόμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, χωρίς καν να έχουν αξιολογηθεί οι ιδιαιτερότητες του τόπου μας, οι πραγματικές του ανάγκες και οι προτεραιότητες που έχουμε θέσει σε σχέση με την ανάπτυξη του τουρισμού μας. Μία ανάπτυξη άμεσα συνδεδεμένη με την παροχή ασφάλειας, τόσο στους πολίτες, όσο και στους επισκέπτες του τόπου μας.
β) Με την ειλημμένη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. καλώ τους Φορείς του τόπου και όλοι μαζί επισκεπτόμαστε το Υπουργείο του Πολίτη και τον κ. Αναγνωστάκη και του υποβάλουμε ιδιοχείρως τις ενστάσεις μας και τις προτάσεις μας, τεκμηριώνοντας πρακτικά τις επιπτώσεις που θα έχει στην Εθνική μας Οικονομία η εφαρμογή μιας τέτοιας βιαστικής και επιπόλαιας απόφασης.

Ελένη Ευσταθίου

Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου