Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη με τον Αντιδήμαρχο Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου για το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης

Κύμη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου. Παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανού αλλά και της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνας Παπαναστασίου συζήτησαν το θέμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης και τη συνεργασία Περιφέρειας –Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για την εκπόνηση των μελετών που χρειάζονται προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος των μελετών και να σταλεί στις Κτιριακές Υποδομές για να ξεκινήσει τη επισκευή του Σχολείου.
Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διαθέσει τις υπηρεσίες της προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, κύριο μέλημα τους σε συνεργασία και με τον κ. Θεοδώρου είναι σε πρώτη φάση να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των δύο μελετών, της Γεωλογικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής, που υπολείπονται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Θεοδώρου με τον κ. Μπακογιάννη έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και στις Κτιριακές Υποδομές έτσι ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα για το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου