Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Έφυγε από την ζωή ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαγεωργίου.



Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών στην Χαλκίδα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο πρώην Βουλευτής και Δικηγόρος Γιώργος Παπαγεωργίου μετά από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με καταγωγή από την Σκύρο γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 4.4.1955. Ήταν πατέρας δυο γιών. Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εξελέγη βουλευτής Εύβοιας στις εκλογές του 2000, 2004, 2007.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σκύρου (1982-1986), μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευβοίας και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ευβοίας (1998-2000). Υπήρξε από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της ίδρυσης της εταιρείας λαϊκής βάσης «Σκύρος Ναυτική Εταιρεία» και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου Σκυριανών της Αθήνας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Προστασίας Περιβάλλοντος Χαλκίδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Γενικός Γραμματέας) του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδας και είναι μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. Ως Βουλευτής διετέλεσε μέλος της Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την παρακολούθηση της πολιτικής της μετανάστευσης. Η τελευταία πολιτική του παρουσία ήταν η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου