Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Κηδεύεται σήμερα στις 2μμ ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Γκίκας


Σήμερα το μεσημέρι στις 2μμ θα γίνει στο Αλιβέρι η κηδεία του πρώην Δημάρχου Αλιβερίου και μετέπειτα Ταμυναίων Γιώργου Γκίκα που άφησε την τελευταία του πνοή χθες μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου δεν θα γίνει τελικά με δημοτική δαπάνη όπως ορίζει το άρθρο 140, παρ. 4 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα ως ελαχίστη τιμή του Δήμου και της Πολιτείας στον πρώην Δήμαρχο για την προσφορά του στον Δήμο, κατόπιν εντόνου θερμής επιθυμίας της οικογενείας του εκλιπόντος η οποία δεν επιθυμεί την δημοτική δαπάνη. Κατόπιν αυτού το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής: 

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ -ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                       

Ψήφισμα

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, μόλις πληροφορήθηκε την θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Ταμυνέων Γιώργου Γκίκα, ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια, ήθος και αξιοπρέπεια, συνεδρίασε, εκτάκτως, σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου και αποφάσισε τα εξής :
•Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια του σώματος στην οικογένεια του
•Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του
•Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μπόκαρη   Γεώργιο
•Να παραστεί το Δημοτικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον   Δήμαρχο στην εξόδια ακολουθία του.

Ο Πρόεδρος                       Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου                                                                                     Κύμης – Αλιβερίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου