Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου: Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των μελών του αλλά και το εποικοδομητικό πνεύμα που επικράτησε σε όλη την διάρκεια της συνέλευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την  Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση του νέου Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου.
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των μελών του αλλά και το εποικοδομητικό πνεύμα που επικράτησε σε όλη την διάρκεια της συνέλευσης.
Η Δημοτική Αρχή  εκπροσωπήθηκε από τους Αντιδημάρχους, κ. Μπόκαρη  Γεώργιο και τον κ. Μπαράκο Νικόλαο οι οποίοι ενημέρωσαν για την πορεία των έργων ανάπλασης, την διαχείριση των απορριμμάτων, για τα προβλήματα που απασχολούν  τα καταστήματα εστίασης και τους ενοίκους στον πεζόδρομο της πόλης καθώς και για την δημιουργία τουριστικού φυλλαδίου της ευρύτερης περιοχής.  Στη συνέχεια άκουσαν με προσοχή τους προβληματισμούς, τις απόψεις  και τις προτάσεις όλων των μελών που πήραν τον λόγο και δεσμεύτηκαν για διάλογο και  συνεργασία προκειμένου να βρεθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος Αλιβερίου.
Τα μέλη ομόφωνα μετέφεραν την  εμπιστοσύνη τους στις πρωτοβουλίες του Δ.Σ που έχει δημιουργήσει ένα νέο κλίμα αισιοδοξίας και συμφώνησαν στην αλλαγή του καταστατικού που προβλέπει την διεύρυνση του ρόλου του Συλλόγου σε Εμπορικό Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Αλιβερίου.
Έγινε αναφορά στη διοργάνωση ημερίδων και σεμιναρίων του ΕΣΠΑ  ενώ   ο κ. Κρόκος Κων. ενημέρωσε για τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Η απόλυτα ήρεμη διάθεση για συνεργασία που χαρακτήρισε την Γενική Συνέλευση έδωσε δύναμη και μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης σε όλα τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, να συνεχίσει με πολλές νέες προτάσεις και έντονη δράση, το έργο του, με μοναδικό στόχο την τόνωση της αγοράς του Αλιβερίου.
             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΒΟΤΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΣΟΦΙΑ                                ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου