Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Σίμος Κεδίκογλου: Να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Πλατάνας

                                                                              

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το μέγεθος της τεράστιας ζημιάς που έχει προκληθεί  στον κεντρικό δρόμο Πλατάνας διαπίστωσε  ο Σίμος Κεδίκογλου βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ  κατά την πρόσφατη επίσκεψή που πραγματοποίησε στην περιοχή.
Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε την ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών  αποκατάστασης του τμήματος, που υποχώρησε στην τελευταία κακοκαιρία και συγκεκριμένα από το τοιχίο προς τη μεριά της θάλασσας, καθώς είναι πολύ πιθανό να υποχωρήσει το έδαφος και να προκληθεί σοβαρό ατύχημα. Εκτός αυτού ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί καθημερινά τόσο  τους κατοίκους της περιοχής,  αλλά και των χωριών του   Αλιβερίου που συναλλάσσονται με τις Δημόσιες Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Κύμης  και τους μαθητές από τον Οξύλιθο, το Στόμιο και την Πλατάνα.
Ο βουλευτής διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του θα ασκήσει πιέσεις για την άμεση  αποκατάσταση του κεντρικού οδικού άξονα,   καθώς είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε την Παρασκευή και το Σάββατο 27 και 28 Φεβρουαρίου σε Αυλωνάρι, Κύμη, Μετόχι και Στρόπωνες ο Σίμος Κεδίκογλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

1 σχόλιο: