Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Παπαλυμπέρης: Πόσιμο νερό στο Δήμο Καρύστου



Πριν από δύο χρόνια σχεδόν ( 4-1-2013, http://www.in-karystos.gr/news/1-13/4-1-13.html), είχα αποφασίσει να ασχοληθώ εκ νέου με το χρόνιο και εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της κατά περιόδους θολερότητας του νερού στο δίκτυο ύδρευσης της Καρύστου.
Δυστυχώς, μετά από τόσο καιρό, οφείλω να επανέλθω στο ζήτημα αυτό καθώς οι πρόσφατες βροχοπτώσεις απέδειξαν ότι το πρόβλημα παραμένει.
Τότε είχα καταθέσει την πρόταση πραγματοποίησης μιας μελέτης που θα καταδείξει τα αίτια του φαινομένου και θα υποδείξει και τις σχετικές λύσεις. Η θέση αυτή υιοθετήθηκε από την τότε αντιπολίτευση του Δήμου Καρύστου (σημερινή διοίκηση), η οποία ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο (23-1-2013. http://www.in-karystos.gr/news/1-13/23-1-13.html).
Με αφορμή τα ανωτέρω θεωρώ επιβεβλημένη τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του ζητήματος της ποιότητας και της διαχείρισης των υδάτων στο σύνολο του Δήμου μας, καθώς σχεδόν όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το νερό του δικτύου ύδρευσης.
Παπαλυμπέρης Δ. Ισίδωρος  

Επικεφαλής Συμμετοχικής Δημοτικής Κίνησης «Αλλιώς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου