Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Οι εκλογές της 25ης Γενάρη του 2015 είναι οι πιο σημαντικές και κρίσιμες από τη μεταπολίτευση.
Είναι σε όλους γνωστά τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης της χώρας από το 1974 από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και από το 2012 συγκυβερνώντας , που με την πολιτική τους οδήγησαν τη χώρα σε μαρασμό και τους ανθρώπους της σε απόγνωση.
Από το 2010 η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου με την πρόσκληση του ΔΝΤ και από το 2012 Τρόϊκα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) και συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ολίγη ΔΗΜΑΡ, με τις πολιτικές τους των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε αδιέξοδο.
Με επίκληση από τους κυβερνώντες την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους , όλες οι κοινωνικές τάξεις , πλην ελαχίστων που επωφελούνται από την κρίση, αισθάνθηκαν στο πετσί τους τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη πολιτική, πολιτική λιτότητας. Φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία (κυρίως των νέων) για τα 2/3 της κοινωνίας. Σημαντική μείωση μισθών και συντάξεων, περιορισμός δαπανών για Υγεία, Παιδεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, κοινωνικές παροχές, παραγωγική στασιμότητα, μαζική μετανάστευση νέων επιστημόνων, ανθρωπιστική κρίση.
Τα ψέματα και οι πολιτικές που στηρίζονται σ'αυτά τελείωσαν. Η τρομοκράτηση του λαού και ο φόβος δεν βρίσκουν πια πρόσφορο έδαφος.
Η Ελπίδα για αλλαγή πολιτικής και συνολικής ανατροπής του χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος αγκαλιάζεται όλο και περισσότερο από τους ανθρώπους της εργασίας, του μόχθου, τους διανοούμενους, τους παραγωγούς του πλούτου της χώρας μας.
Υποθήκευσαν τον πλούτο και την προοπτική της χώρας στους δανειστές, καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, οδηγούν το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας τους νέους επιστήμονες στην ανεργία ή τη μαζική μετανάστευση. Θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουν ;
Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η επαναφορά των εργασιακών σχέσεων στην κανονικότητα, η λειτουργία και διεύρυνση της Δημοκρατίας, ο μετασχηματισμός του πολιτικού συστήματος και του Δημοσίου, είναι άμεσες προτεραιότητες, ώστε να πάρει μπρος η οικονομία και η κοινωνία.
Οι πολιτικές δυνάμεις της προόδου, οι πολίτες που βιώνουν την πιο απάνθρωπη πολιτική λιτότητας, οι νέοι, οι γυναίκες και άντρες της πατρίδας μας, με την ενότητά τους, μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, και να στηρίξουν τις αλλαγές.
Όποια και αν ήταν η προηγούμενη πολιτική επιλογή του καθενός/μιάς, τώρα είναι η ώρα για επιλογή της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και της ψήφου σ'αυτόν. Για την ορθή αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και τη διέξοδο για τη χώρα και τους πολίτες της.
Με όση πολιτική και ηθική δύναμη και εμπειρία διαθέτει η φωνή μου, καλώ, χωρίς ενδοιασμούς, να στηριχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο μας και σ'όλο το νομό της Εύβοιας, με την ελπίδα για αλλαγή πολιτικής και ανατροπή, να δώσουμε τα κλειδιά του μέλλοντος, στους νέους, στα παιδιά μας, για μια καλύτερη ελληνική κοινωνία.

ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ιατρός Πνευμονολόγος
Δημοτικός Σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου
Υποψ.Βουλευτής Ευβοίας με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου