Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΣΤΕΝΗΣ ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ. ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 34 ΕΤΩΝ

Στη θλίψη βυθίστηκε η Κάτω Στενή, αλλά και ολόκληρος ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων και όλη η Εύβοια, από τον θάνατο του πατρός Γεωργίου Τσουνή. Ο πατήρ Γεώργιος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στην εκκλησία της Κάτω Στενής.
Ο πατήρ Γεώργιος Τσουνής γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1980 και είναι γιος του Δημητρίου Τσουνη και της Ελένης Τσουνή το γένος Πισινάρα. Η μητέρα του κατάγεται από την Κ. Στενή κόρη του Γεωργίου και της Αικατερίνης Πισινάρα, κατοίκους της Κ. Στενής. Μεγάλωσε στο χωριό του πατέρα του στην Αμφιθέα. Τελείωσε το γυμνάσιο στους Καθενούς και το λύκειο στο Βούρκο Χαλκίδας. Είναι απόφοιτος της Ριζαρρείου και της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών. Στις 30 Αυγούστου του 2003 παντρεύτηκε στο Μίστρο τη Μαρία Στυλιαρά και χειροτονήθηκε διάκονος στις 25 Ιανουαρίου του 2004. Στις 16 Απριλίου του 2005 χειροτονήθηκε πρεσβύτερος στην ενορία της Κ. Στενής όπου ήταν και εφημέριος. Επίσης λειτουργούσε και στην Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.
Όσοι γνώριζαν τον πατέρα Γεώργιο μιλούν με τα καλύτερα λόγια και έχουν βυθιστεί στη θλίψη με την είδηση του θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του πατρός Γεωργίου θα γίνει το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου