Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΊΟΥ ΤΗΣ ΑΓΕΤ ΣΤΟ ΜΥΛΑΚΙ

Σήμερα Τετάρτη 26/11 και ώρα 12:00 με 13:00  έλαβε χώρα το συμβολικό κλείσιμο της εισόδου του εργοστασίου της ΑΓΕΤ στο Μηλάκι Αλιβερίου από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ και διακόσιους περίπου κατοίκους της περιοχής.
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας  από τη πλευρά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση αυτή, παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Μπαράκος και Γιώργος Μπόκαρης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Μπενάκης. ο επικεφαλής των Νέων Οριζόντων Δημήτρης Θωμάς και ο επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Μιχαήλ. Όπως ήταν φυσικό το παρόν έδωσε και ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου με το πρόεδρο κ.Λαγανά και το Γραμματέα κ. Σπίθα καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Για πρώτη φορά πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση είχαν τόσο υψηλή εκπροσώπηση. Οι ομιλητές επεσήμαναν την ανάγκη παύσης της καύσης του RDF από τη τσιμεντοβιομηχανία και ότι ο αγώνα τους, ο οποίος δεν στρέφεται εναντίον  των εργαζομένων της ΑΓΕΤ, έχει σκοπό τη προάσπιση της υγείας των κατοίκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου