Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ: ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αμετροέπεια και ο φανφαρονισμός, είναι το κύριο χαρακτηριστικό των Δελτίων  Τύπου του απελθόντος Δημάρχου και του συνδυασμού των Νέων Οριζόντων.
Κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο κατά πάντων, μας εγκαλεί μονίμως, θεωρώντας ότι η πολιτική είναι θέατρο και η δράση επαναστατική γυμναστική.
Τελευταίο δείγμα η ανακοίνωση των νέων Οριζόντων στην οποία καυτηριάζει την απουσία του Δημάρχου από τα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ στην Κύμη, και την μη αξιοποίηση της παρουσίας του Γενικού Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τεθούν τα αιτήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του.
Τον πληροφορούμε λοιπόν, για να μην ανησυχεί πως ο Δήμαρχος βρισκόταν σε προγραμματισμένο ραντεβού στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και στο ΕΠΕΡΑΑ και πως οι αντιδήμαρχοι αυτής της δημοτικής Αρχής δεν είναι μαριονέτες, αλλά πολιτικές οντότητες που εκφράζουν και εκπροσωπούν το Δήμο και τις θέσεις του, τις οποίες και κατέθεσαν στον Γενικό Γραμματέα.
Προφανώς και ο απελθείς Δήμαρχος αναπολεί περασμένες εποχές, όπου είχε επιβάλλει την ενός ανδρός Διοίκηση, και τις θεατρικές παραστάσεις που διοργάνωνε για να πείθει τους  «υπηκόους του» πως τάχα δεν μασάει και τα λέει «τσεκουράτα».
Τον πληροφορούμε ακόμα, πως αυτή η Δημοτική Αρχή λειτουργεί συλλογικά, έχει πολλά άξια και ικανά στελέχη που την εκφράζουν και ξέρουν να δουλεύουν με σοβαρότητα και επιχειρήματα επιδιώκοντας την ουσία και όχι το φαίνεσθαι.

Ας ανησυχεί για άλλα ο κ. Θωμάς.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου