Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ:ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!



Στους Συντρόφους του ΚΚΕ
Εδώ και αρκετό χρόνο φαίνεται στις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις σας ότι ο βασικός σας αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι χώροι γενικότερα που εκφράζονται από αυτόν σε δημοτικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο καθώς και οι συνδικαλιστικοί φορείς στους εργασιακούς χώρους.
Καλοδεχούμενη κάθε τεκμηριωμένη κριτική- και όχι η κριτική καφενείου με ηλεκτρονική προβολή- διότι ουδείς αλάνθαστος και ουδείς κατέχει την απόλυτη αλήθεια , την οποία ως φαίνεται την διεκδικείται για τον εαυτό σας.
Καλοδεχούμενη η καλοπροαίρετη κριτική για να διορθώνουμε τα όποια λάθη μας αλλά ανεπίτρεπτη για αριστερό κόμμα η διαστρέβλωση της αλήθειας όπως επιχειρείται σε τακτά διαστήματα για να αποκομίσετε μικροκομματικά οφέλη.
Αποδεκτή η κριτική σας , εφόσον αυτή δεν στηρίζεται σε αποσπασματικές δηλώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ, διότι σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για μαύρη προπαγάνδα και για σπέκουλα χείριστης μορφής.
Φίλοι και σύντροφοι του ΚΚΕ, ο ταξικός εχθρός σας  δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι αν νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό αφήνετε ελεύθερο το πεδίο στις δυνάμεις της συντήρησης και των μνημονίων που εκπροσωπούν την ολιγαρχία και την πλουτοκρατία να συνεχίσουν απρόσκοπτα την πολιτική λεηλασίας της πατρίδας μας.
Φίλοι και σύντροφοι του ΚΚΕ ο ταξικός αγώνας στον οποίο θέλετε να είστε πρωτοπόροι απαιτεί συλλογικότητα των ευρύτερων δυνάμεων της αριστεράς  και όχι μονολιθικό απομονωτισμό της μιας μοναδικής δογματικά αλήθειας που πείθει ελάχιστους και απομακρύνει τους πολλούς. Η ηγεμονία της αριστεράς απαιτεί πειθώ και συλλογικό αγώνα μακριά από καιροσκοπισμούς και τα βραχύβια κέρδη του παιχνιδιού των εντυπώσεων, απαιτεί συνεργασίες με μαζικούς φορείς στη βάση του λαϊκού κινήματος και όχι «καπέλωμα» των διεκδικήσεων.
Αυτοί που θα κυβερνήσουν αύριο διαθέτουν το ήθος , την αξιοπρέπεια, την μαχητικότητα , το συλλογικό πνεύμα στον αγώνα που θα δοθεί στις δυσμενέστερες συνθήκες της μεταπολίτευσης. Το έχουν αποδείξει άλλωστε σε βάθος του παρελθόντος χρόνου και καλούνται από θέσεις ευθύνης στο εγγύς μέλλον, λαού θέλοντος, να το καταδείξουν στη βάση προγραμματικών αρχών και διακηρύξεων, δίπλα στα συλλογικά και μαζικά κινήματα.
Φίλοι και σύντροφοι του ΚΚΕ ας μην περιμένουμε τη μεταφυσική της επανάστασης ας προχωρήσουμε βήμα βήμα ώστε να αλλάξουν οι αντιλαϊκές πολιτικές .
                            Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
   ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜ.ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου