Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την ανησυχία των κατοίκων των περιοχών της Κύμης μετέφερε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου το πρωί ο αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Αλέξανδρος Θεοδώρου, στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κύμης κ. Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μετοχίου  κ. Αναστάσιο  Σφύρλα και τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μετοχίου κ. Γιάννη Τομαρά.
Ο κ. Θεοδώρου το τελευταίο διάστημα έγινε δέκτης παραπόνων από τους δημότες που επιθυμούν να έχουν μόνιμο αγροτικό ιατρό στα κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα της Κύμης.
Ο κ. Χατζημαργαρίτης ο οποίος καταβάλει σοβαρές προσπάθειες ασκώντας πιέσεις στο Υπουργείο, για τη στελέχωση του Νοσοκομείου από ιατρικό προσωπικό, διαβεβαίωσε τον κ. Θεοδώρου ότι σύντομα τα δημοτικά διαμερίσματα : Βρύση, Μακρυχώρι, Κονίστρα, Οξύλιθος και το Βίταλο θα αποκτήσουν το δικό τους αγροτικό ιατρό ο οποίος θα εφημερεύει στο Νοσοκομείο της Κύμης.
Που σημαίνει, ότι οι κάτοικοι των παραπάνω δημοτικών διαμερισμάτων θα μπορούν να απολαμβάνουν των ιατρικών υπηρεσιών τους, παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα.
Στο Μετόχι όπου υπάρχει ήδη αγροτικός ιατρός ο οποίος το επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα, γίνονται προσπάθειες από την στιγμή που υπάρχει πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, το οποίο τεκμηρίωσαν και οι δύο παριστάμενοι πρόεδροι, να παραμείνει μόνιμα εκεί, εφόσον λυθούν λειτουργικά προβλήματα που έχουν προκύψει, και αφού το επιθυμεί και ο ίδιος ο γιατρός.
Ο κ. Θεοδώρου συνεχάρη τον  κ. Χατζημαργαρίτη για το έργο που επιτελεί στο Νοσοκομείο της Κύμης και αφού τον ευχαρίστησε για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που τους έκανε για το θέμα των αγροτικών ιατρών, δήλωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου