Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Την Δευτέρα στις 13/10/2014 συνεδρίασε η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Ευβοίας στα νέα της γραφεία. Στην συνεδρίαση μετείχαν μέλη  περιφερειακών ,νομαρχιακών και τοπικών μας οργάνων , ο βουλευτής του νομού σ Συμεών Κεδίκογλου ,αυτοδιοκητικά στελέχη ,ο γραμματέας της Νεολαίας Πασόκ  Εύβοιας και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ο σ Βασίλης  Νούσιος.
Ο σύντροφος  Νούσιος ενημέρωσε τα μέλη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις  και εν συνεχεία ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών .Κοινός παρανομαστής όλων όσων τοποθετήθηκαν ήταν η ανάγκη ο πολιτικός μας χώρος άμεσα να προχωρήσει σε έκτατο συνέδριο. Ένα συνέδριο της δράσης και της ανασύστασης του κινήματος μας  που θα τα συζητήσουμε ΟΛΑ και όχι σε ένα συνέδριο ενός εναπομείναντος μηχανισμού που θα μας οδηγήσει σε προειλημμένες αποφάσεις.

Εμείς οι θεσμικοί εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στην Εύβοια που ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστήκαμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι και ματώσαμε για αυτήν την παράταξη οφείλουμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση ξεκαθαρίζοντας παντού πως οι τακτικισμοί  , οι ομαδοποιήσεις και  οι παλιοί εσωτερικοί  διαχωρισμοί δεν μας αφορούν.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ!!!
Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουν εκείνοι που σήκωσαν στην πλάτη τους το κίνημα επί δεκαετίες ,ήρθε η ώρα να μιλήσουν εκείνοι που με την ψυχή και την καρδία τους έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ μια τελευταία ευκαιρία ,ήρθε η ώρα να μιλήσει η βάση και τα περήφανα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης.
Για την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ                 
Ο Γραμματέας    Χαράλαμπος Καραβάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου