Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ



Ολοκληρώθηκε  το  τουρνουά μπάσκετ,  στην μνήμη  του πολυτάλαντο, που  δεν είναι πλέον μαζί  μας  Γιώργου Τσομάκα ,  η τελευταία  του ομάδα, τον τίμησε  υψώνοντας στο δημοτικό  στάδιο Αυλίδας  την φανέλα  με το νούμερο ‘’ 12 ‘’   την αγωνιστική Φανέλα του Γιώργου Τσομάκα. 
Πλούσιο θέαμα  το διήμερο  των εκδηλώσεων  , χάρισαν οι τέσσερεις  ομάδες  που πήραν μέρος, ο νικητής  ‘’ Καδμός  Θήβας ‘’ που νίκησε  στον τελικό τον Γ.Σ  Α υλίδας , σχετικά  εύκολα  με  το ρεκόρ  του τουρνουά  6/7  τρίποντα από τον παίχτη  του  ‘’ ΚΑΔΜΟΥ ‘’  τον Ηλία   Τομαρά  ,  πήρε την νίκη με 55-68 .
 Γ.Σ  Αυλίδας  (  ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ ) ΚΑΡΑΜΟΛΕΝΓΚΟΣ , ΚΟΥΤΗΣ(5) , ΤΣΙΡΙΜΟΚΟΣ(9), ΚΟΥΡΤΗΣ(6) , ΚΟΛΟΒΟΣ , ΝΑΣΑΚΗΣ (8) , ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ (12), ΤΣΙΤΣΗΣ(3) , ΑΧΜΑΤΙΩΤΗΣ(2)  , ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ(5) , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (1)
 Καδμός  Θήβας  (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)ΧΑΡΑΤΣΗΣ Π. ,  Γ. ΧΑΡΑΤΣΗΣ (4) , ΤΟΜΑΡΑΣ ((21 (6/7), ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ (6) , ΔΡΑΚΑΚΗΣ (8) , ΝΙΚΟΛΑΟΥ(2) , ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ , ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(3) , ΣΑΜΟΥΡΕΛΗΣ (11) , ΚΟΥΜΠΕΖ (7)
 
Η μητέρα  και ο πατέρας
 με τον κύριο Ιωαννίδη πρόεδρο της ομάδας της Αυλίδας
δίνει την τιμητική πλακέτα
Στον μικρό τελικό  νικητής  ήταν το Χαλάνδρι που επικράτησε του ‘’ Αλέξανδρου Νέας Αρτάκης με 75-51, όλοι έδωσαν  τον καλύτερό τους  εαυτό  για να τιμήσουν τον ‘’ Γιώργο Τσομάκα ‘’ η ποιο  συγκινιτική στιγμή η τελετή μνήμης όπου στο δημοτικό στάδιο Αυλίδας σηκώθηκε η φανέλα με το νούμερο ‘’12 ‘’  που θα θυμίζει για πάντα τον Γιώργο Τσομάκα τον υπέροχο  άνθρωπο  τον αφοσιωμένο αθλητή  τον αθλητή που αγάπησε  την στρογγυλή  θεά  την πορτοκαλί  στρογγυλή θεά, αλλά και τις  γυμναστικές  μπάρες, έφυγε ένας  φοβερός άνθρωπός, ένα παράδειγμά για όλους μας. Συγκίνησαν τα λόγια του πατέρα του Γιώργου όλο το στάδιο, έκλεισε με την φράση να μην ζήσει γονιός αυτό που έζησαν οι ίδιοι.

Για κάποιες κακές  φήμες που προσπαθούν να αμαυρώσουν την
Με  την λήξη του μικρού τελικού 
η ανύψωση  της  φανέλας
που θα θυμίζει για πάντα τον Γιώργο  Τσομάκα 
μνήμη του,  ο Γιώργος  Τσομάκας σύμφωνα  με  τις γνωματεύσεις  δεν έφυγε από αναβολικά και άλλα σκευάσματα, αλλά από την υπερπροσπάθεια που έκανε καθημερινά  στα γυμναστήρια , ταλαιπώρησε την καρδιά του , διότι  έκανε  υπεράνω των δυνατοτήτων ενός απλού ανθρώπου , γυμναστική  και  πρωταθλητισμό , οπότε να αποκατασταθεί η αλήθεια  σαν δώρο  στην οικογένεια του στους φίλους του, στην μητέρα του  που  αντιμετωπίζει με  αντοχή και δύναμη  και  αξιοπρέπεια τον χαμό του .
Όλα τα σωματεία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όλοι τίμησαν τον Γιώργο όπου η φανέλα με το ‘’12’’ θα  κυματίζει  θα θυμίζει και θα στολίζει το κλειστό της Αυλίδας.
           


            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου