Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο Δήμος Καρύστου πέραν από τον διαχειριστικό έλεγχο της περιόδου 2011-2013 προχωρά στην επικαιροποίηση της Απογραφής Έναρξης. Ίσως κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Η επικαιροποίηση της Απογραφής Έναρξης είναι αναγκαία διότι η εγκριθείσα το 2012 Απογραφή Έναρξης, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση πέραν της προσθεσμίας είχε και πολλά θολά και πιθανόν αναληθή στοιχεία τα οποία βέβαια αναδείχθηκαν και στην πορεία. Είναι καιρός να αποκαλυφθούν τα πιθανά μαγειρέματα και να αποκατασταθεί η αληθινή οικονομική πραγματικότητα του Δήμου. Τώρα θα πει κάποιος δεν υπάρχουν στοιχεία για την τρέχουσα χρήση και θα εξεταστούν τα στοιχεία του 2010; Έτσι ώστε να επικαιροποιηθεί η Απογραφή Έναρξης. Αυτό είναι άλλο ζήτημα για το οποίο δεν είδαμε ούτε ακούσαμε να τραβιούνται αυτιά. Με γραφειοκρατικές διοικητικές διαδικασίες δεν λύνονται αυτές οι νοσηρές καταστάσεις. Ο χρόνος τρέχει, οι δημότες θέλουν να γνωρίζουν και η Δημοτική Αρχή οφείλει να ψάξει και να βρει άκρη. Απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις, απόλυτη αυστηρότητα και προσήλωση στην νομιμότητα και όποιος δεν μπορεί να αντέξει να πάει σπίτι του.
Όσο για την περιβόητη Απογραφή Έναρξης ας θυμηθούμε τα Δελτία Τύπου δύο παρατάξεων της τότε μειοψηφίας. Έτσι για να ασκηθούν όσοι από αυτούς είναι πλειοψηφία στην αντιστοιχία λόγων και έργων.
15 Μαρτίου 2012
ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ
16 Μαρτίου 2012
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου