Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;

Αναρωτιόταν στέλεχος της ΔΕΥΑ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ εάν είναι νόμιμη η επίκληση και κυρίως η σωρηδόν πληρωμή με αποδείξεις δαπανών για μεγάλο όγκο δαπανών και με δικαιολογία την επείγουσα αντιμετώπιση αναγκών. Βλέπετε σε αυτόν τον έρμο τόπο ζήσαμε θεομηνίες, καταιγίδες και σεισμούς σχεδόν κάθε εβδομάδα και δεν έτυχε ποτέ να πούμε το νερό νεράκι ή "να μας πάρουν …. από τα ποδάρια" εκεί που υπήρχε τέτοιο δίκτυο και όλα ήταν απίκο εξαιτίας αυτής της φαεινής ιδέας ή με το να κάνουμε την τρίχα τριχιά.
Αλλά αντί να αναρωτιέται ο καθείς να κάνει υπομονή. Από βδομάδα μας έχουν πει ότι και απογραφή θα κάνουν, και την νομιμότητα θα επιβάλλουν και τις ευθύνες θα αποδώσουν, και τα μαύρα θα σταματήσουν και τους ημέτερους δεν θα τακτοποιήσουν και όλα θα τα κάνουν σωστά!!!
Σε λίγα εικοσιτετράωρα η ευθύνη περνάει αλλού. Και επειδή αυτός ο τόπος έχει μπουχτίσει από μεγάλα λόγια και επειδή η εμπειρία και η γνώση δεν επιτρέπουν παρασπονδίες και επειδή… επειδή…. περιμένουμε να δούμε διαφορετική περπατησιά. Δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα την δούμε αλλά αξίζει να την απαιτήσουμε. Όσο για αυτούς που φεύγουν δεν αξίζουν ούτε αδιαφορία ούτε θα λείψουν.
Εμείς εδώ στον ίδιο δρόμο…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου