Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΕΝΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΣΤΙΩΝ 2010!!!


 Αγώνας δρόμου σήμερα για να βρεθεί φωτοτυπικό που να δουλεύει για να φωτοτυπηθούν για μετέπειτα χρήση τα Χρηματικά Εντάλματα του Δήμου Δυστίων που πληρώθηκαν στο τέλος του 2010. Ο απερχόμενος Δήμαρχος και το επιτελείο του θέλει να τα πάρει σουβενίρ αλλά έλα που για κακή τους τύχη όλα τα φωτοτυπικά του Δήμου δεν λειτουργούν. Δεν βρέθηκε κανένα φωτοτυπικό στο Δήμο Δυστίων παρότι πριν το 2011 είχαν παραδοθεί σχεδόν σε κάθε γραφείο καινούργια και καλής ποιότητας φωτοτυπικά. Δρόμο για το Αυλωνάρι. Και εκεί δεν βρέθηκε φωτοτυπικό να λειτουργεί. Στις Κονίστρες ήταν μόνο ένα μικρό, οικιακής χρήσης. Τελικά κατέληξαν στην Κύμη. Εκεί φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό τα συντήρησαν. Ενδεχομένως να πήγαν στο κατακαίνουργιο του Ινστιτούτου Παπανικολάου ( Πολυμηχάνημα Γραφείου Ασπρόμαυρης και Έγχρωμης  Εκτύπωσης- Φωτοαντιγραφικό- Εκτυπωτής- Σαρωτής- Φαξ κόστους 3.474,75 με το ΦΠΑ, Συμφωνητικό 242/27-06-2014), μέρος της μεγάλης αγοράς εξοπλισμού ύψους 78.000 Ευρώ που αποφασίστηκε και έγινε στο μετεκλογικό τρίμηνο!!!
Τα εντάλματα αυτά αφορούσαν το τέλος του οικονομικού έτους και όχι την μέση όπως εν προκειμένω τα μετεκλογικά εντάλματα του 2014 και τα είχε εγκρίνει όλα το Επίτροπος.
Τώρα γιατί τόση πρεμούρα για τα εντάλματα του Δήμου Δυστίων τέλος 2010 κανείς δεν ξέρει. Η μάλλον καταλαβαίνουμε. Αλλά μάταιο το τρέξιμο… το 2010 δεν συγκρίνεται με το 2014 ούτε θα μετρήσει ως άλλοθι ή δικαιολογία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου