Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΑ

Η κ. Ρέτσα με τον πρώην Πρωθυπουργό της Ιταλίας
κ. Mario Monti
Τη Νότια Εύβοια οργώνει κυριολεκτικά κάθε Σαββατοκύριακο η υπ. βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ  Ματίνα Ρέτσα. Γνωρίζοντας  τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή από πρώτο χέρι μιας και είναι ο τόπος καταγωγής της, συνομιλεί με τους πολίτες καταγράφωντας τις απόψεις τους τις οποίες δεσμεύεται να μεταφέρει σε κεντρικό επίπεδο.
Ακόμη η κ. Ρέτσα πραγματοποιεί συναντήσεις με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους φορέων όπου γίνεται μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για το πως μπορούν όλοι από κοινού να προσφέρουν στην περιοχή προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και βέβαια πάντα με την ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων μιας και τους δίνεται η δυνατότητα με τα προγράμματα που υπάρχουν κατά διαστήματα μέσω του ΕΣΠΑ και της γυναικείας επιχειρηματικότητας να επενδύσουν στην περιοχή τους.
Τέλος η υπ. Βουλευτής έχει μια πολύ καλή συνεργασία εν όψει και του καλοκαιριού τόσο με τον Λιμενάρχη Αλιβερίου κ. Μόρφη για να διατηρηθούν καθαρές οι παραλίες της Ν. Εύβοιας όσο και με το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλιβερίου και τον αναπληρωτή προιστάμενο, πυρονόμο κ. Αργύρη  καθώς στις πρόσφατες πυρκαγιές που ταλαιπώρησαν το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου ήταν παρούσα έχοντας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό κ. Κικίλια, ζητώντας εναέρια μέσα για την κατάσβεση.
Η κ. Ρέτσα αναμένεται να κάνει περιοδείες στην Κεντρική αλλά και τη Βόρεια Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου