Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ




Του Μπάμπη Γκαρούτσου
 Είναι αναγκαίο,  είναι  ένα στοιχείο πολιτισμού , στο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου να είναι ανοιχτά τα πρατήρια βενζίνης ή να υπάρχει αυτόματος πωλητής  ή  κάποιο  βενζινάδικο να διανυκτερεύει. Έστω να έχει επίβλεψη η αστυνομία αν φοβούνται για τυχόν ληστείες  τα βενζινάδικα,  σωστό κατά την γνώμη μου είναι να διανυκτερεύει το καλοκαίρι ένα ανά 2 δημοτικές ενότητες, το χειμώνα  να υπάρχει αυτόματος πωλητής σε  όλα η με κάποιο  πρόγραμμα διανυκτέρευσης, να λειτουργεί 1 ανά 2 Δημοτικές ενότητές.
Δεν νοείται σε μια περιοχή σαν τον 2 σε πληθυσμό δήμο της Εύβοιας να μην υπάρχει βενζινάδικο ανοιχτό το βράδυ , οι ανάγκες μπορεί να είναι
  1. έκτακτες ανάγκες , κάποια αρρώστια που πρέπει σύντομα να μεταφερθεί κάποιο συγγενικό πρόσωπο στο νοσοκομείο 2.
  2. για κόσμο του Δήμου, που θέλουν χειμώνα να πάνε  σε κάποιο σμείο μετά τις δέκα
  3. για τουρίστες  να μην υπάρχει μετά της 9:30 βενζινάδικο ανοιχτό   , είναι στοιχείο αναγκαίο σπουδαίο για την περιοχή και στοιχείο, εκσυγχρονισμού και πολιτισμού και τρόπος να έχει ασφάλεια ο κόσμος στην περιοχή.
Εξάλλου είναι μια περιοχή που διαθέτει   2 λιμάνια  στο Δήμο στο Αλιβέρι και στην Κύμη, όμως παρόλα αυτά  υπάρχει ο λιγότερος τουρισμός στην Εύβοια, είναι η περιοχή μας - ξεχασμένη χρόνια από το κράτος, τώρα λοιπόν  να μην έχουμε και ασφάλεια,  η Δημοτική Αρχή και η αντιπολίτευση απορώ που δεν έχουν θέσει ποτέ το θέμα σε συζήτηση, αν κάποιος χρειαστεί για θέματα  υγείας να μεταφέρει κάποιον στο νοσοκομείο η σε γιατρό και δεν έχει βενζίνη  θα περιμένει και θα χαθεί χρόνος ή  και ζωή , αν ένας  έρθει στην περιοχή  η πάρει λάθος δρόμο πρέπει να μείνει να διανυκτερεύσει στο αυτοκίνητο μέχρι να ξημερώσει, έχουμε 2013 το να υπάρχει αυτόματος πωλητής η  πρόγραμμά διανυκτέρευσης δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη , μπορεί να μοιάζει μικρό το πρόβλημα αλλά είναι σημαντικό , είναι οπισθοδρόμηση μετά της 9 να νεκρώνουν υπηρεσίες που οπισθοδρομούν την περιοχή και ίσως απομακρύνουν τον επισκέπτη.
Μακάρι κάποια στιγμή να μην είναι μόνο οι νόμοι για τις πόλεις και τα αγαθά και οι υπηρεσίες , αλλά να τα γεύονται όλοι, ας ελπίσουμε ότι κάποτε ο εκσυγχρονισμός με πρώτο παράγοντα τον άνθρωπο θα υπάρξει , γιατί σε μια τόσο δύσκολή εποχή για την χώρα μας τουλάχιστον οι  ανθρώπινες αξίες πρέπει να είναι σε προτεραιότητα.
Ας δώσουν όλοι μάχες για να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και τις συνθήκες προς το καλύτερο οι θέσεις δεν φεύγουν οι αξίες χάνονται.
ΜΕ ΤΙΜH
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ  Α.Τ.Ε.Ι ΛΑΡΙΣΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου